Starity

Elfogadta a Queen felkérését Adam Lambert

2012. február 21. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A negyed évszázada topon lévő legendák második koncertjüket fogják adni a neves Sonisphere fesztiválon. Freddie helyén pedig az American Idol csillaga, Adam Lambert fog állni.

hirdetés
Elfogadta a Queen felkérését Adam Lambert

A Queenből Brian May és Roger Taylor megerősítette, hogy elfogadják a felkérést a Sonisphere második napjára (amely július 7-ére esik). A fesztivált Angliában, Londontól északra, Knebworth-ban rendezik meg idén is, és átlagosan egy háromnapos jegyár 47 ezer forint között van.

A Queen fellépett már Freddie Mercuryval a rendezvényen 1986 nyarán is, és idén, 2012-ben visszatérnek a nagyérdemű elé. Brian a napokban jelentette be a szervezőknek, hogy biztosan az amerikai csillagot, Adam Lambertöt hozzák magukkal vendégfellépőként. Elmondta, hogy az előadót sokat kellett győzködni egyéb projektekre, mert jelen pillanatban saját, készülő albumával van elfoglalva, de az egyszeri meghívást a Sonisphere viszont szívesen elfogadta.

Brian szerint a Queen hosszú évek óta vágyakozik egy olyan karakterre, mint Lambert, és nagyon hálásak és boldogak, hogy a srác dolgozik velük, mivel ritkán éreztek előadónál olyen kémiát a színpadon, mint az EMA-n, amelyet ő produkált.

„Elhihetitek, a választásunk rengeteg embert fog boldoggá tenni, mert Adam minden szempontból tökéletes. Ez egy méltó kihívás lesz számára, de számunkra is, viszont abban biztos vagyok, hogy Freddie örülne Adamnek, és áldását adná. Ő képes lesz velünk azt a hangulatot (utat) visszahozni, amely a múlt előadásunkon uralkodott! Kemény lesz!” – adta hírül közleményében Brian.

A fesztiválon egyébként olyan bandák is fellépnek, mint az Evanescence, a Kiss és Marilyn Manson. Bővebb információt a honlapon találhattok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek