Starity

A Black Sabbath törölte az európai turnét

2012. február 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar turnéja törölve lett a gitáros, Tony Iommi súlyos betegsége miatt.

hirdetés
A Black Sabbath törölte az európai turnét

Nem olyan rég látott napvilágot a hír, mely szerint újra összeáll a Black Sabbath, valamint hogy a zenekar világ körüli turnéra indul. Elsők között jelentették be fellépésüket a híres Download Rockfesztiválon. Alig, hogy a rajongók elkezdtek örülni, jött a rettenetes hír, a gitáros, Tony Iommi rákos. A zenésztársakon, rajongókon kívül a komplett zenésztársadalom egyaránt szurkol, hogy a legenda leküzdje a gyilkos kórt.

Tegnap a zenekar lemondta világ körüli turnéját, és az „Ozzy and Friends” azaz „Ozzy és barátai” elnevezésű, 15 állomásos koncertsorozattal kárpótolják a rajongókat. Egyetlen koncertdátumot tartottak meg csupán, a rocklegendák fellépnek júniusban a Donnington Parkban, tehát ott lesznek a Download Rockfesztiválon, ahogy eredetileg tervezték.

A zenekar hivatalos oldalán megjelentek szerint Tony Iommi jól reagál a kezelésekre, és dolgoznak az új Black Sabbath-albumon. A sors kegyetlen játékot űz a tagokkal: a zenekar egykori legendás énekese, Ronnie James Dio 2010 májusában hunyt el gyomorrákban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek