Starity

Megszületett Dobó Kata kislánya

2012. február 22. 13:01   |   Szerző: kinga1023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

38. születésnapja előtt jött világra a magyar színésznő első gyermeke, egy kislány. A baba és a mama is jól van, nemsokára el is hagyhatják a kórházat.

hirdetés
Megszületett Dobó Kata kislánya

Örömteli esemény történt a színésznővel, ugyanis megszületett a régóta várt kislánya. Arról még nem tudni, hogy mi lett a neve, de ahogy azt korábban a színésznő ismerősei pletykálták, kislány lett. Kata és a baba is jó egészségnek örvendenek, hamarosan valószínűleg el is hagyhatják a budai kórházat.

A gyermek apjával Békéscsabán, a Jókai Színházban ismerkedett meg. Gulyás Levente a színház zenei igazgatója volt, és nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, hisz Kata párja a megismerkedésük során még nős volt. Rosszakaróik nem nézték jó szemmel a színésznő és a nős, kétgyermekes igazgató kapcsolatát, de szerencsére nem lett igazuk, szerelmük egyre erősebb lett, és már megszületett első közös gyermekük is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek