Starity

Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort

2012. február 24. 18:06   |   Szerző: Fannuus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudni, hogy miért, de Chris Brown minden CM Punknak szóló tweetet kitörölt, amelyekkel porig szerette volna alázni a pankrátort.

hirdetés
Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort

Phil Brooks, azaz CM Punk sosem volt a világ legkedvesebb vagy udvariasabb embere. Hétfő este Punk sokak meglepetésére Chris Brownról tweetelt: „Szívesen látnám Chris Brownt valaki olyan ellen küzdeni, aki ellen meg is tudja védeni magát” – csiripelte a pankrátor a több mint 650.000 követőjének a Nyers Erő műsora előtt.

Ám Chris Brown sem fogta vissza magát, és válaszolt Punknak: „CM Punknak több követőre van szüksége. Ő csak egy irányító! Nem is beszélve a szteroidjairól, amik lehetelenné teszik, hogy örüljön egy nőnek. Fordulj az aszisztensemhez, ő majd küld neked dedikált képet, mint a legnagyobb rajongómnak!”

CM Punk csak kedd este tért vissza a Twitterre, ám akkor reagált Brownnak egy videóüzenetben:

Chris, miután meglátta a WWE-világbajnok videóját, azonnal válaszolt: „A videód nagyon aranyos! Annyira vicces, hogy milyen defenzív tudsz lenni! Az az igazság, hogy – komolyan mondom – fogalmam sincs, ki vagy te. Remélem, ezt a 15 perc hírnevet jól megfizetik, mert a zene örökké él. A birkózók jönnek és mennek, ez van! Hiányoznak az igazi birkózók. Hacksaw Jim Duggan, Brat ”The Hitman„ Hart, Coco Beware, Rowdy Roddy Piper.”

CM Punk látszólag megunta, hogy Chris ennyire nagydobra verte a megjegyzését, és az is nyilvánvaló, hogy az énekes teljes mértékben hidegen hagyja, így egy utolsó üzenetet küldött a húszas évei elején járó fiúnak: „Nem vagy nőverő.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek