Starity

Britney Spears lesz az X Factor új zsűritagja

2012. február 24. 15:03   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta azt találgatták, hogy ki lesz az amerikai X Factor új zsűritagja, miután Paula Abdul kiszállt a mentori székből! Mára már megszületett a döntés, ami nem másra, mint a híres énekesnőre, Britney Spearsre esett!

hirdetés
Britney Spears lesz az X Factor új zsűritagja

Mikor Paula Abdul otthagyta az amerikai X Factort, mindenki csak találgatott, hogy ki is fog a helyére kerülni. Felmerült olyan sztárok neve, mint például Janet Jackson vagy a nemrég édesanyává váló Beyoncé is. Most azonban megszületett a döntés, így a pop hercegnője, Britney Spears lép be az amerikai tehetségkutatóba.

Nemrég elmesélte, hogy nagyon érdekli a zsűrizés, és egy forrás nemrég így számolt be róla: „Britney imád a tévében dolgozni, mellesleg örülne, ha ilyen gyakran találkozhatna a rajongóival.” Másik forrás szerint a rajongók is nagyon lelkesek, mivel az egyik rajongói oldalon kutatást végeztek, és csaknem 10 ezer szavazat gyűlt össze Britney javára.

A műsor atyja, Simon Cowell ennyit mondott a pletykára: „A következő hetekben fogunk bejelenteni mindent, de rengeteg fordulatra és nem várt eseményre számíthattok!”

Ha minden igaz, és Britney elvállalja a mentori szerepet, hamarosan ott láthatjuk a zsűriasztal mögött!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek