Starity

Lek***ázta, majd ellopta rajongója iPhone-ját Chris Brown

2012. február 25. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét súlyosan megütheti a bokáját Chris Brown, miután lenyúlta rajongója iPhone-ját, és csúnya szavakkal illette a megilletődött nőt.

hirdetés
Lek***ázta, majd ellopta rajongója iPhone-ját Chris Brown

Chris Brownt a miami rendőrség azzal vádolja, hogy kikapta egy lány kezéből az iPhone-készülékét, majd elhajtott vele. A 24 éves fiatal nő tegnap adta be a keresetet a botrányos énekes ellen, akire már az anyukája sem büszke.

A szemtanúk szerint a rajongó egy képet készített Chrisről, ahogy elhagyja a Miami szívében található Cameo szórakozóhelyet Tygával. A rapper észrevette a nő kezében a vakuzó telefont, mire a reakciója a következő volt: „Hülye k***a, ezt nem fogod feltenni az internetre!” – ordította, majd kicsavarta a sokkolt lány kezéből a készüléket. Chris ezután beszállt a sötétített kocsiba barátjával, és elhajtott a helyszínről.


Rendőrségi feljelentés Chris Brown ellen (Fotó: Splash News)

Sem Chris, sem a szóvivője nem kommentálta az esetet, de a rapperre nézve elég kellemetlen, hiszen 2009-ben, miután rendesen elverte barátnőjét, Rihannát, próbaidős szabadlábot kapott, azaz bármiféle balhé négy év hűvősre küldheti.

Bennfentesek szerint Chris bízik abban, hogy a bíróság belátja az igazát, és bár már nem tartózkodik Miamiban, hajlandó visszamenni.

A botrányos rappert Kevin Seccia, komikus is bírálta Twitteren keresztül: 1000 dollárt ajánlott fel annak az embernek, aki először megveri Chris Brownt. Továbbá hozzátette, hogy a rapper egy szörnyű emberi lény, akinek nem lenne keresnivalója a médiában, azok után, ahogy elbánt egy gyenge nővel 2009-ben, most pedig 2012-ben kicsavarja egy rajongója karját érthetetlen okokból.

Azért mi kíváncsiak lennénk, hogy Brown hogy bírna el az őt kihívó pankrátorral, aki nem csupán egy nő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek