Starity

Jared Padalecki nem hagyja cserben az Odaát stábját

2012. február 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha korábban Jared kijelentette, gyermeke megszületése után szabadságra megy, ez mégsem fogja befolyásolni a műsor sorsát, hiszen a színész egyetlen napot sem fog nélkülözni a forgatásról.

hirdetés
Jared Padalecki nem hagyja cserben az Odaát stábját

A rajongók megosztott érzelmekkel viseltetnek a Padalecki család legújabb tagja kapcsán, egyrészt izgatottan várják, hogy napvilágot lásson a kicsi, másrészt pedig aggódnak a színész egy korábbi kijelentése miatt. Jared ugyanis néhány héttel ezelőtt elmondta, amint megszületik a baba, több hetes vagy hónapos szabadságot vesz ki, hogy teljes mértékben családjára tudjon koncentrálni. Azonban ma kiderült, hogy aggodalomra semmi ok: a színész az évad végéig egyetlen epizódot sem fog kihagyni.

„Ne aggódjatok Sam Winchester miatt, egy kicsit megőrül, de nem megy sehová. A héten informáltak arról, hogy három napot szabadon kivehetek majd, így remélem, a kicsi szerdán születik meg, hogy az egész hetem vele tölthessem, majd jöhessek vissza dolgozni” – árulta el Padalecki a Zap2itnek.

A színész azt is hozzátette, hogy márciustól a felesége az első a prioritási listán, de igyekszik majd megtalálni az egyensúlyt a műsor és a család között, hiszen már csak 35 nap maradt, amit a hetedik évad forgatására szánnak. „Az írók és producerek is rengeteget segítenek, ha kell, szóval aggodalomra semmi ok. Ők talán még jobban szeretnék, hogy a gyerekemmel legyek, mint én, hiszen igazi család vagyunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek