Starity

Hamilton és Nicole Scherzinger felélesztették kapcsolatukat

2012. március 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amiről eddig csak pletykáltak, az most már tény. Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger nem bírják ki egymás nélkül, és adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak.

hirdetés
Hamilton és Nicole Scherzinger felélesztették kapcsolatukat

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. A pár októberben szakított három év után, de nem bírják ki egymás nélkül, és most újra összejöttek.

A Forma–1 2008-as világbajnoka és a Pussycat Dolls egykori frontasszonya igazi se veled, se nélküled kapcsolatban vannak. 2010-ben egyszer már szakítottak, de néhány hét után kibékültek. Most ugyanez a helyzet, és a pár négy hónap szünet után együtt romantikázott Monacóban. Az énekesnő dublini koncertje után utazott Lewishoz (ahol egyébként a pilóta is jelen volt), hogy együtt tudjanak tölteni egy kis időt.

A pár egy ötcsillagos hotelben élvezte egymás társaságát, és egy benfenntes szerint nagyon boldognak látszottak. A brit klasszis korábban így nyilatkozott: „Még mindig nagyon erősek az érzéseink egymás iránt. Nagyon szeretem őt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek