Starity

Daniel Radcliffe az iskolai bántalmazások ellen küzd

2012. február 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter sztárja elmesélte, hogy nem támogatja az iskolai megkülönböztetések miatti bántalmazásokat, ezért egy erőszakellenes kampány mellett szónokol.

hirdetés
Daniel Radcliffe az iskolai bántalmazások ellen küzd

Egyre több országban jelent gondot az, hogy a gyerekek egymást bántalmazzák az iskolákban, és a legtöbb esetben nem csak lelkileg, hanem fizikailag is.

A fiatal angol színész jelenleg is egy erőszak-ellenes kampányon dolgozik és kiáll a meleg és egyéb okból megkülönböztetett fiatalok mellett. Szerinte, ha valakit fizikailag vagy lelkileg bántalmaznak, annak azonnal érdemes szólnia, csak így lehet tenni ellene valamit. kampányának lényege, hogy megmutassa a fiataloknak: nem szégyen a segítségkérés.

Daniel hosszabb ideje dolgozik együtt a Trevor Project non-profit csoporttal, amely a meleg, leszbikus, esetleg biszexuális fiataloknak nyújt segítséget, és ő a csoport nem hivatalos szóvivője. A színészt tavaly New Yorkban a Hero Awarddal is kitüntették munkájáért.

Daniel Radcliffe vagyok és hiszek abban, hogy segítséget kérni az egyik legbátrabb dolog, amit egy ember tehet. A szenvedsz és segítségre van szükséged, hívd a Trevor életvonalát… Ingyenes és teljesen titkos, képzett tanácsadók várnak heti hét napon 24 órában, előítéletek nélkül” – idézi a sztár kampánybeszédét a premierfilm.hu.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek