Starity

Újraegyesül a Guns N' Roses! Véget ért a rózsák háborúja

2012. március 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már biztos! Amiről rajongók milliói álmodtak, megtörtént: újra összeáll a 90-es évek legendás rockzenekara a Guns N' Roses.

hirdetés
Újraegyesül a Guns N' Roses! Véget ért a rózsák háborúja

Amiről eddig csak álmodoztak az emberek, májusban valósággá válik. A Guardian beszámolója szerint újra összáll a Guns N' Roses, és turnéra is indulnak rögtön a Rock N' Roll Hall Of Fame beiktatási ceremónia után.

A zenekar egyenlőre Nagy Britanniába szervezett le koncerteket, amelyre a jegyek már március másodikától kaphatók. Először csak arról szóltak a hírek, hogy a rocklegendák a Rock N' Roll Hall Of Fame alkalmából állnak össze, ám úgy látszik a békülés olyan jól sikerült, hogy Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin és Steven Adler újra egy színpadon fognak állni.

A zenekar 1993-ban Argentínában lépett fel utoljára, igaz a dobost, Steven Adlert addigra kirúgták drogproblémái miatt. A zenekar ikonikus szólógitárosa Slash 1996-ban hagyta el a bandát, mert nem bírta már elviselni a frontember, Axl Rose egóját. Őt követte a basszusgitáros Duff McKagan 1997-ben.

Axl és Duff 2010-ben véletlenül összefutottak egy londoni hotelben, és sikerült tisztázniuk a nézeteltérésüket. Olyannyira, hogy pár nappal később a szőke gitáros már fel is lépett a Guns N' Rosesszal. Izzy Stradlin 2006-ban végigkísérte a bandát az európai turnén, most pedig Slashen a sor.

Erre a pillanatra vártak a rajongók már 16 éve, de most végre megtörténik. Axl és Slash újra együtt áll majd a színpadon. Méghozzá nemcsak egy rendezvény erejéig, hanem egy egész turnén keresztül. Reméljük ezúttal örökre együtt marad a két legendás zenész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek