Starity

Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein

2012. március 01. 09:09   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Time Rush az új kedvenc fiúcsapatot, a One Directiont kérte fel előzenekarnak első koncertkörútján. De úgy tűnik, sokkal inkább az előzenekar van a középpontban.

hirdetés
Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein

A Big Time Rush, éppúgy mint a One Direction, most futottak be. Együttes erővel ostromolják a slágerlistákat, most pedig az amerikai srácok első országos turnéjukon arra gondoltak, hogy egy közös koncertkörút jó buli lehet – nekik is és a rajongóknak is. De azzal nem számoltak, hogy a jegyek nagy részét nem miattuk vásárolják majd meg. Sokan csak azért mennek a koncertjeikre, hogy a 1D-t lássák. Majd ennek hangot is adnak, például a Twitteren. Többen kiírták a koncert után, mennyire élvezték a One Direction előadását, de vannak olyanok is, akik szimplán kisétálnak az arénából, miután az előzenekar fellépett.

A One Direction-őrület elérte Amerikát is, így nem csoda, hogy most, a turné idején hatalmas káosz van az országban. Rajongók táboroznak a hotelek előtt, követik a fiúkat mindenhová – már amikor észreveszik őket, és a sajtó épületeit sem kímélik az elszánt fanatikusok.

A minap pedig a One Direction a Much Music tévécsatornának adott interjút, de igencsak nehezen jutottak be az épületbe, ugyanis rajongók százai telepedtek le a székház elé hajnalban. Amikor pedig megérkeztek a fiúk, egyenesen utat kellett nekik törni. Szerencsére jól edzett testőreik mindent megtesznek a biztonságukért, ami – mint látjuk – nagy veszélyben van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek