Starity

VV Vera bokszkarrierbe kezd

2012. február 29. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villában Bunyós Pityu edzette, aki szerint Verának minden adottsága megvan ahhoz, hogy kiváló bokszoló váljon belőle.

hirdetés
VV Vera bokszkarrierbe kezd
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Vera a Való Világ bokszgálán már megcsillogtatta tehetségét. Binyós Pityu most a sportág hivatalos űzésére invitálja az egykori villalakót, akinek úgy tűnik tetszik az ötlet.

Villabeli edzője szerint kivételes tehetséggel rendelkezik az ökölvíváshoz, minden megvan benne ami csak kellhet: jó reflexek, ügyesség, gyorsaság, erő, és nem utolsó sorban Vera rendkívül terhelhető és kitartó, szinte látszik a tűz a szemében.

Bunyós Pityu nagyon elszánt, az sem érdekli, hogy a 28 éves mélyérzésű nő már lassan túlkoros lesz ehhez a sporthoz, szerinte még van négy-öt éve a bokszban, amit egy év amatőr versenyzés után profiként űzhet.

„Nagyon tetszik az ötlet! A bokszhét alatt nagyszerűen kijöttünk Pityuval, mintha a bátyám lett volna. Jó volt vele edzeni, vakon megbízhattam benne. Jó érzés, hogy ennyire hisz és ennyi fantáziát lát bennem. Azt gondolom, hogy tényleg nincs gond a kitartásommal, a zsákolás például iszonyatosan sok akaraterőt kívánt, mégis végigcsináltam. Éreztem, hogy erőset tudok ütni és gyors is vagyok. Boldogan belevágok a közös munkába Pityuval” – mesélte boldogan a Borsnak az újdonsült állásajánlattal kapcsolatban VV Vera, akiből simán kinézzük, hogy pár hét múlva már a ringben látjuk viszont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek