Starity

Lola és Brasch Bence egy párt alkot

2012. március 01. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint új álompár alakult, csak még egyelőre titkolják a nyilvánosság előtt kapcsolatukat.

hirdetés
Lola és Brasch Bence egy párt alkot
Fotó: Blikk / Oroszi Bea

A fiatal énekesnő még tavaly szakított egykori színész barátjával, Baronits Gáborral, akivel másfél évig voltak együtt. A Blikk információ szerint Lola egy ideje a nála két évvel fiatalabb Brasch Bencével jár, de egyelőre a nyilvánosság előtt megpróbálnak észrevétlenül turbékolni.

Baronits Gábor már év elején új szerelemre talált egy bizonyos Alexandra személyében, de úgy tűnt Lola még a szinglik életét próbálja élvezni egy darabig. Szemtanúk állítása szerint azonban már hónapok óta tombol a szerelem Bence és az énekesnő között.

„Régóta jó barátságban vannak, hiszen egy társaságba tartoznak. Rengeteget buliztak együtt, sok közös programjuk volt, egy helyre járnak edzeni is. Miután Lola és Gábor szakított, Bence vigasztalta, hiszen nagyon jóban voltak, sőt szerintem Bencének mindig is tetszett. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy ennyi év után kialakult köztük a szerelem. Úgy tudom, hogy több hete, sőt talán már hónapok óta egy párt alkotnak. A nyilvánosság előtt azonban továbbra is csak barátként viselkednek, de aki nagyon figyel, elkaphat egy-két szerelmes pillantást, hiszen nehéz az érzelmeket ilyen hosszan türtőztetni. Egyébként nagyon összeillenek, én örülök nekik” – nyilatkozta a Blikk egyik informátora.

A két érintett még nem nyilatkozott a pletykákkal kapcsolatban, Lola kommentár nélkül posztolta ki Facebook-oldalára az ezzel kapcsolatos újságcikkeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek