Starity

Balesetet szenvedett az Operettszínház sztárja

2012. március 02. 08:08   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mészáros Árpád Zsolt Szörényi Levente és Bródy János Veled, Uram! című rockoperájának próbáján rosszul lépett, és térde kificamodott.

hirdetés
Balesetet szenvedett az Operettszínház sztárja

Mészáros Árpád Zsolt sokak által ismert, a mindig közvetlen és jókedvű színész azonban most kevésbé boldog, hiszen a minap egyik előadása próbáján térde csúnyán kiugrott.

A színészt Szörényi Levente és Bródy János Veled Uram! című rockoperája próbáján érte a szerencsétlenség. Szerencsére Brasch Bence a segítségére sietett, így komolyabb baj nem történt.

„A Veled, Uram! című darabot próbáltuk, amelynek március 30-án lesz a premierje. Épp István király unokatestvérének, Vászolynak vájtam volna ki a szemét, amikor megtörtént a baj. A jelenet szerint ugyanis akció közben fel kell rohannom őrült módjára egy lépcsőn, de olyan szerencsétlenül léptem, hogy megbotlottam, és kiment a térdem. Szerencse a szerencsétlenségben azonban, hogy ott állt mellettem Brasch Bence kollégám, aki elkapott, így nem gurultam le a lépcsőn, és nem történt nagyobb baj” – mesélte a Blikknek a sztár.

Azonban nem ez az egyetlen alkalom, hogy MÁZs térde rakoncátlankodott: a nagy sikerű Rómeó és Júlia musical előadása közben kitört a cipője sarka. Sajnos kéznél csak egy nagyobb méretű lábbeli volt, és az egyik ugrálós jelenetnél a színésznek megbicsaklott a lába, és kiment a térde.

„A Rómeó és Júliában nagyon sok ugrálós jelenet van, ami nagyon nem tesz jót a térdemnek, ezért a tegnapi előadást már nem vállaltam. Próbálok a Veled, Uram! premierjére koncentrálni, pihentetni a lábam, így pár napig biztosan rögzítőkötést használok, hogy minél hamarabb felépüljek” – fogalmazott bizakodóan Árpád.

Az Operettszínház oszlopos tagja tehát még ennek ellenére sem pihen, lelkesen gyakorol. Kivánjuk neki a minél hamarabbi felépülést!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek