Starity

Zsírral töltette fel arcát Lindsay Lohan!

2012. március 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohanen továbbra sem látszik, hogy 25 éves fiatal nő. Még mindig édesanyjára hasonlít, és ezen kozmetikai beavatkozások sem segítenek.

hirdetés
Zsírral töltette fel arcát Lindsay Lohan!

Lindsay még mindig nem az igazi. Hiába akar újra karrierjére koncentrálni, és nem drogproblémáival címlapokra kerülni, a külseje gyakorlatilag rémisztő, és úgy néz ki, mint saját édesanyja.

25 éves kora ellenére rengeteg kozmetikai beavatkozáson túl van, de ezek csak rosszabbítják a helyzetét. Most zsírral töltette fel arcát azért, hogy bőre szép fényes legyen, és beesett arca kikerekedjen. A gond az, hogy amúgy sem volt beesett arca, így most tokával és husis, kerekebb pofival lett gazdagabb. Ezt mutatják a New Yorkban készült lesifotói, mikor egy étteremből lépett ki.

Emellett visszatérésének második lépése nem a külsejével kapcsolatos, hanem elvállalta a Saturday Night Live műsorvezetését. A műsorban többek között korábbi botrányait is kifigurázza majd. Remélhetőleg ez jobban fog neki menni, mint a maga megszépítése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek