Starity

Saját vidámparkot kapnak Brad Pitt gyerekei

2012. március 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját vidámparkot kapnak Brad Pitt gyerekei, ugyanis biztonsági okokból nem tartózkodhatnak a gyerekek nyilvános helyen túl sokáig.

hirdetés
Saját vidámparkot kapnak Brad Pitt gyerekei

Angelina Jolie és Brad Pitt egyre több ajándékkal halmozzák el gyerekeiket. Nemrég mind a hat csemete egy-egy pónit kapott, most még nagyobb ajándékot kapnak: egy saját vidámparkot.

A család néhány hónapja látogatott el az angliai Legolandba, ahonnan azonban gyorsan távozniuk kellett, ugyanis a testőrök túl nagynak találták a tömeget, ami veszélyes lehet rájuk – írja a StoryOnline. A gyerekek szomorúak voltak, hogy ilyen korán távozniuk kellett, Maddox, a legidősebbik csemete elő is állt egy saját vidámpark ötletével – amibe szülei bele is egyeztek.

„Brad és Angelina nagyon sajnálták, hogy olyan hamar el kellett vinniük a gyerekeket a vidámparkból, ezért építenek nekik egy sajátot a franciaországi birtokukon – kezdte mesélni egy bennfentes. – A park környezetbarát lesz, az áramot napelemekből nyerik a játékok, a vizet pedig újrahasznosítják. Építenek egy nagy medencét, lesznek csúszdák, egy kis sziget egy kastéllyal, gokartpálya, sőt még egy régimódi körhinta is. A területet pedig egy kisvasút járja majd körbe.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek