Starity

Psycho-film készül Scarlett Johansson főszereplésével

2012. március 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alfred Hitchcock Psycho című klasszikus horrorját minden horrorkedvelő ismeri. A film forgatásáról készült játékfilmet idén kezdik el forgatni, és olyan nagy nevek szerepelnek majd a filmben, mint Anthony Hopkins vagy Helen Mirren.

hirdetés
Psycho-film készül Scarlett Johansson főszereplésével

Az egyik legismertebb horrort, a Psychót 1959-ben forgatták. A thriller középpontjában egy félreeső motel és annak titokzatos tulajdonosa, Norman Bates áll. A kritikusok szerint Hitchcock talán legtökéletesebb és legklasszikusabb filmje Norman Bates története, melyet négy Oscar-jelöléssel és egy Golden Globe-jelöléssel díjaztak.

2013-ban újra megelenevedik a filmvásznon a Psycho, ám nem horror remake-ként, hanem életrajzi film formájában. Az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című alkotás a Fox Searchlight produkciójában készül, a meggyilkolt nő szerepét pedig Scarlett Johansson fogja játszani.

A Variety magazin szerint az életrajzi film valamelyest hasonlítani fog az Egy hét Marilynnel című filmre, mivel a Marilyn Monroe-ról szóló alkotás is egy fikcióként feldolgozott epizódot emel ki az életrajzból.

A film rendezője Sacha Gervasi, és az alkotás várhatóan 2013-ban kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek