Starity

Hazánkba látogatott Antonio Banderas

2012. március 04. 18:06   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Futótűzként terjedt az a hír, miszerint a híres színész, Antonio Banderas hazánkba érkezett. Természetesen ezelőtt mindenki azt hitte, hogy csak pletyka, de már tudjuk, hogy március 4-én, három órakor érkezett meg a spanyol Budapestre.

hirdetés
Hazánkba látogatott Antonio Banderas

Egy internetes blogger indította el a hírt, hogy a spanyol színész ismét hazánkba látogat. Azt állította, biztos forrásból tudja, hogy Antonio Banderas március 4-én vagy 5-én hazánkba látogat. Állítólag egy reklámfilm forgatására készül itt, Magyarországon.

A spanyol már több alkalommal látogatott hazánkba. Egyszer 1996-ban, amikor Friderikusz műsorában elszavalta spanyolul József Attila Tiszta szívvel című versét. Mostani érkezéséről azonban senki nem tudta, hogy igaz-e vagy csak egy rosszindulatú pletyka. Az biztos, hogy a blogger sok izgalmas pillanatot okozott a színész rajongóinak. Később derült ki, hogy nem holmi mese a hír, ugyanis az idelátogatást titokban akarták tartani.

Vasárnap délután, pár perccel három óra után szállt le Antonio gépe Budapesten, aki a hosszú és fárasztó Los Angeles-i út ellenére is kedveskedett rajongóinak. A legfrissebb hírek szerint a színész 10 napig lesz Magyarországon, de családját nem hozta magával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek