Starity

Még több szereplő tér vissza az Odaátba?

2012. március 04. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán John Winchester alakítója, Jeffrey Dean Morgan is epizódszereplő lesz a hetedik évadban – adta hírül az Examiner.

hirdetés
Még több szereplő tér vissza az Odaátba?

Most, hogy a Supernatural közelít a hetedik évad végéhez, rengeteg kérdés merül fel az esetleges folytatással kapcsolatban. Mivel az értékelések meglehetősen magasak, a TV By The Numbers már biztosra veszi, hogy készítenek egy nyolcadik évadot. Az Examiner tudomására jutott azonban, hogy amíg nem döntenek a műsor sorsáról, néhány szereplőt visszahoznak.

Az már korábban kiderült, hogy Misha Collins még néhány rész erejéig (talán a teljes évadzáróig) visszatér a sorozatba, ahogyan Lucifer alakítója, Mark Pellegrino is, de most arra is fény derült, hogy a Winchester bratyók édesapja, John, azaz Jeffrey Dean Morgan is csatlakozna a stábhoz.

Az Entertainment Weekly interjújában a színész elmondta, hogy bármikor örömmel visszatérne, de ez egyelőre annyira biztos, mint az Odaát jövője: „Igen, elfogadnám a felkérést. Igazából, John kapott hideget-meleget az évadok alatt, de a karakter nem olyan rossz apa. Megmentettem a gyerekeim. A pokolba mentem értük. Hogy lehetnék rossz, emberek? Jensen Ackles mutatott be Hilnek Hilarie Burton, Jeffrey barátnője], és ők is olyan igazi család, mint amilyenek mi vagyok, tehát móka lenne. De egyelőre még nem tudom, mi lesz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek