Starity

2013-ban jön Jancsi és Juliska

2012. március 05. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évvel többet kell várniuk a mozikedvelőknek, hogy végre megtekinthessék a Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok című filmet.

hirdetés
2013-ban jön Jancsi és Juliska

Eredetileg 2012 márciusában akarták bemutatni Jeremy Renner és Gemma Arterton közös filmjét, ám ismeretlen okok miatt a rajongóknak még egy évet várniuk kell, amíg megnézhetik kedvenceiket a mozikban.

A filmet az MGM és a Paramount készíti, mintegy 60 millió dolláros költségvetéssel. A produkció rendezője Tommy Wirkola, aki a forgatókönyv megírásában is kivette a részét, és valószínűleg 3D-s technikával felturbózva lát napvilágot.

A szuperprodukció három kategóriában foglalja el helyét: az akció, horror és vígjáték műfajokat egyesítve kerül a mozikba. Jeremy és Gemma mellett még Famke Janssen is feltűnik majd. Az amerikai és európai premier egyaránt január 11-én zajlik majd, Ausztráliában pedig egy nappal korábban mutatják be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek