Starity

A Hooligans dobosa élete végéig csajozni akar

2012. március 06. 10:10   |   Szerző: Hannahmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiss Endi, a Hooligans őszinteségéről híres tagja elmondta, hogy megfulladna egy házasságban, mert le kéne mondania a csajozás örömeiről.

hirdetés
A Hooligans dobosa élete végéig csajozni akar

Kiss Endinek nagyon fontosak az életében a lányai és a gyermekei édesanyja, de az örök hűségben nem hisz és ezt őszintén fel is vállalja.

„Szabad embernek születtem, és ez már így is marad. Azzal azonban nem vitatkozom, hogy a biztos pont mindenki életében nagyon fontos. Számomra a lányaim édesanyja, Vera jelenti ezt” vallott a családi kötelékről a dobos az Új Ásznak.

„A vér nem válik vízzé, a férfiember olyan, amilyen. Én megfulladnék egy házasságban. Ráadásul nem tudnék, és nem is akarok hazudni a magasabb hatalmak előtt. Rendben van, legyen holtomiglan, de a szövegben még az is szerepel, hogy soha többé nincs semmi olyan jó dolog, mint például a csajozás, ami engem vonz az életben, úgyhogy ebben nem is vennék részt” – folytatta Endi, aki párjával is némileg szabadabb felfogásban él együtt, bár véleménye szerint egy férfi azért némileg több dolgot megengedhet magának egy kapcsoaltban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek