Starity

Készül Katy Perry új albuma

2012. március 13. 10:10   |   Szerző: Edeee...

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő több jövőbeli tervéről is mesélt az MTV riporterének, többek közt készülő új lemezéről is beszámolt.

hirdetés
Készül Katy Perry új albuma

Katy Perry mostanában nyakig ül a munkában, de mint elmondta élvezi, hogy így zajlik körülötte az élet. Ebben a hónapban jelenik meg a nagy sikerű Teenage Dream című albumának újrakiadása, aminek első kislemeze a Part of me máris listavazatő az USA-ban.

Katy elmondta, még épp a minap fejezte be a Teenage Dream: The Complete Confection munkálatait, de nem tervez pihenőt, máris belevetette magát az új dalok megírásába. Mint azt bejelentették, erről a lemezről még legalább egy kislemez meg fog jelenni nyár elején. Azt is elárulta, hogy a dalok tekintetében hű marad eddigi bohém stílusához, de felnőttesebb hangvételű dalok is helyet kapnak majd az új nagylemezén. Az énekesnő rendesen elhúzta rajongói előtt a mézesmadzagot, hiszen a riporternek ennél többet nem sikerült megtudnia tőle.

A Capitol record egyik munkatársa azonban egy rövid nyilatkozatában arról beszélt, hogy már több pontban is megállapodtak az új lemezzel kapcsoaltban, és tárgyalásokat folytatnak több neves producerrel is, akik majd az albumon fognak dolgozni. Valamint megemlítette, hogy több híres előadó is jelezte, hogy szivesen közreműködik majd a munkálatokban.

Úgy látszik, Katy tényleg nem tervez pihenőt, hiszen foylamatosan feltűnik több híres sorozatban is epizódszereplőként, saját önéletrajzi filmjén is dolgozik, ami a nyáron jelenik majd meg, emellett Simon Cowell is tárgyalásokat folytat azirányba, hogy beszáljon az Amerikai X-Faktor mentorai közé.

Meg kell jegyezni, hogy az énekesnőn ennyi munka mellett egyáltalán nem látszik a túlhajszoltság egyetlen jele sem, hiszen mint egy korábbi interjúban is nyilatkozta, még soha nem érezte ennyire jól magát a bőrében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek