Starity

Vadiúj sorozat a Disney-csatornán

2012. március 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-csatorna sem áll le a folyamatos munkával. Hazánkba a legújabb, Jessie című sorozat érkezik Debby Ryan főszereplésével.

hirdetés
Vadiúj sorozat a Disney-csatornán

Zack és Cody kalandjai májusban véget értek, de az egyik női főszereplőnek, Debby Ryannek a Disney-csatorna új sorozatot készített, mely a Jessie nevet kapta. Értelemszerűen egy Jessie nevű lányról szól, aki New Yorkba költözik, hogy világot lásson, de ehelyett bébicsősz lesz egy gazdag családnál.

Hazánkban decemberben került először levetítésre a sorozat előzetese, a tényleges premier viszont március 10-én lesz. A csatorna – szokásához hűen – dupla résszel indítja a sorozatot, viszont délután még egy újabb epizód is levetítésre kerül.

A szereplőgárdából ismerős lehet pár név – Jessie szerepében Debby Ryan, Emma szerepében Peyton R. List, Zuri szerepében Skai Jackson, Luke szerepében Cameron Boyce, Ravi szerepében pedig Karan Brar lesz látható.

Debby már nem új a Disney-nél, 2008-tól 2011-ig Bailey szerepében játszott a Sprouse testvérek mellett a The Suite Life on Deck című sorozatban, valamint első saját filmje, a 16 kívánság (eredeti nevén 16 Wishes) 2010 szilveszterén debütált a hazai Disney-csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek