Starity

Íme, a tíz legszebb sztártorta!

2012. március 18. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint az emberek többsége, a hírességek is szeretik ünnepelni a születésnapjukat. Egy fergeteges parti elengedhetetlen kellékei a vidám baráti társaság, lufik, jó zenék és természetesen a szülinapi torta.

hirdetés
Íme, a tíz legszebb sztártorta!

Torta nélkül nincs születésnapi buli, és ezzel a legnagyobb sztárok is tisztában vannak. Ám ők az átlagemberrel ellentétben egészen elképesztő cukrászalkotásokkal ünnepelték a nagy napot.

Demi Lovato egyik legsikeresebb dala egyértelműen a Skysraper, azaz „felhőkarcoló”. Minden bizonnyal ez a szám ihlette azt a tortát, amit a lány a 19. születésnapjára kapott. A gigantikus süteményen több kis figura és minta, videoszalagok és az említett dal klipjéből kivágott képek találhatók.

Nicole Polizzit, azaz ismertebb nevén Snookit eddig sem a visszafogott életmódjáról ismerhettük. A valóságshow-sztár köztudottan rajong mindenért, ami állatmintás és rózsaszín, ezért meg sem lepődünk a tortán, amit a celebrity a 23. szülinapjára kapott. Érdekessége még a marcipánfigura, ami magát a realitycsillagot ábrázolja.

A Victorious sorozat sztárja, Victoria Justice tavaly decemberben ezzel a hatalmas, szinte derékig érő tortával ünnepelte a 18. szülinapját. A fekete-fehér tortán csillogó számokból kirakott gyertyák mutatták a színésznő életkorát, és elmaradhatatlan volt a tűzijáték, aminek Vic láthatóan nagyon örült.

A Victorious másik szereplője, Ariana Grande is egy gyönyörű tortát kapott születésnapjára. A művön szívecskék, aranydíszek, valamint Snookihoz hasonlóan egy mini Ariana-baba kapott helyet.

A Pretty Little Liarsből ismert Ashley Benson egy nagyon divatos, csajos tortával ünnepelte 22. születésnapját Las Vegasban, még tavaly decemberben, ugyanis a szép színésznő egy Chanel-táska-inspirálta remekművel ünnepelte a nagy napot.

A Harry Potter-filmek vörös varázslótanonca, Rupert Grint a széria vége után sem feledkezett meg a Roxfortról, hiszen a 23. születésnapját ünneplő fiú tortája, valamint a mellette bulizó lányok a filmbéli csapatának, a Griffendélnek a hangulatát idézik.

Ha nem tudnánk, hogy Naya Rivera melyik sorozatnak a szereplője, a tortáját elnézve is ki tudnánk találni, ugyanis a színésznő egy hatalmas, rózsaszín popcorn formájú tortával ünnepelt, amin ott díszelgett sorozatának, a Glee-nek a logója is.

A 18. életévét betöltő Miranda Cosgrove tortája ennél már nem is lehetebb volna nagyobb és színesebb. Az iCarly sztárjának születésnapi meglepetése olyan, mintha az Alice Csodaországban egyik díszletét csodálnánk.

A jamaicai énekes, Sean Kingston tortáját a divat ihlette, ugyanis a fiú ezzel a Louis Vuitton-inspirálta művel bulizott a 22. szülinapja alkalmából.

A Disney-csillag, Debby Ryan a 18. szülinapjára egy egyszerű, de mutatós tortát kapott. Az üveglapra helyezett alkotáson pici buborékok, a sütigyártó cég emblémája és természetesen az elmaradhatatlan tűzijátékeső is helyet kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek