Starity

Ximena Navarrete zsűrizni fog

2012. március 06. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már hivatalossá vált, hogy a 2010-es Miss Universe, azaz a mexikói Ximena Navarrete lesz az egyik zsűri a Miss Panama 2012 szépségversenyen.

hirdetés
Ximena Navarrete zsűrizni fog

Ximena Navarrete 2010. augusztus 23-án nyerte el a Miss Universe koronát Las Vegasban. Azóta rengeteg magazinban és reklámban feltűnt már, valamint műsorvezetőként is bizonyíthatott.

Most viszont egy újabb megtisztelő feladatot kapott; ő lesz az egyik zsűritag a Miss Panama 2012 szépségversenyen. Így a segítségével választják ki a még bentlévő 12 lány közül a Miss Universe Panamá 2012, a Miss World Panamá 2012, a Miss International Panamá 2012 és a Miss Earth Panamá 2012 cím győzteseit.

Ximena óriási megtiszteltetésnek vette, hogy őt kérték fel erre a szerepre. A mexikói modell már többször is járt Panamában. A múlt évben meglátogatta az akkori szépségkirálynő-jelölteket, és több lánnyal barátságot is kötött. A modell elmesélte, hogy a lányok gyönyörűek, és már meg is van, hogy kinek szurkol, de azt természetesen nem árulta el.

A verseny döntőjét március 30-án rendezik meg. Az eredeti időpont március 16-a volt, de bizonyos okok miatt el kellett tolni egy kicsivel a finálét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek