Starity

VV Attila az első milliójának felét percek alatt elverte

2012. március 07. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 nyertese percek alatt eltapsolt félmilliót egy Apple márkaboltban. Állítása szerint nem képmutatásként vette a méregdrága laptopot, csak a vállalkozását fejleszti vele.

hirdetés
VV Attila az első milliójának felét percek alatt elverte
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A többmilliós nyereményét máris elkezdte elkölteni VV Attila. Egy félmillió forint értékű MacBook tulajdonosa lett, melyet úgy vásárolt meg, mintha csak egy kiló kenyérért ugrott volna le a közértbe.

„Az interneten éltem az elmúlt tíz évemet, a számítógép az életem. Folyamatosan mászkálok a városban, a Facebookot folyamatosan nézem, mert ott negyvenezer ember kíváncsi rám. E-maileznem is kell, net nélkül számomra nincs élet. Mielőtt beköltöztem a villába, eladtam mindent, úgyhogy muszáj volt vennem egy jó gépet” – magyarázta Attila a Borsnak, aki az új gépre befektetésként tekint.

Attila egy tetoválással foglalkozó nagy látogatottságú oldalt üzemeltet, és a jövőben ehhez kapcsolódó vállalkozást szeretne beindítani.

„A weboldallal van egy-két üzleti tervem. A nyereményem egy részét beruházom, kiépítek egy márkát saját tőkéből. Művészi szintű internetes magazinná fejlesztem. A honlapból nem lehet megélni, de a hozzá kapcsolódó vállalkozásokból igen” – tette hozzá Attila.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek