Starity

Több millióan voltak kíváncsiak Gotye klipjére

2012. március 07. 15:03   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál Gotye – ki már művészként is számon tartanak –, se gondolta volna, hogy a Somebody That I Used To Know című dalához készített videóklipjét több millióan fogják szeretni.

hirdetés
Több millióan voltak kíváncsiak Gotye klipjére

A mai nap elérte a százmilliomodik megtekintést is a 2011-es év legjobb ausztrál férfi énekesének, Gotye-nak a Somebody That I Used To Know című videoklipje. 2011 nyarán töltötte fel, és már körülbelül egy hónapja a YouTube egyik legnézettebb videója. A kisfilmet az elmúlt két hónapban hetente több mint tízmillióan tekintették meg, és a szám továbbra is növekszik.

Maga a dal, már első hallgatásra is könnyen megszerethető. A lassú kezdést erőteljes refrén követi, s a felvételt az új-zélandi énekesnő, Kimbra közreműködésével fejezi be.

Ez a népszerűség nemcsak Gotye-nek, de Kimbrának is óriási nyereség, hiszen ő is egyre népszerűbb, amit egyrészt Gotye-nek köszönhet, amellett, hogy ő is elnyerte az ausztrál Aira-díjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek