Starity

Leighton Meester botrányos filmet forgatott

2012. március 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három neves színész összeállt egy vígjáték erejéig: Adam Sandler, Leighton Meester és Andy Samberg elhozza nekünk 2012 legviccesebb és egyben legmegbotránkoztatóbb filmjét idén nyáron.

hirdetés
Leighton Meester botrányos filmet forgatott

Rengeteg Leighton Meester-rajongót megbotránkoztatott új filmjének előzetese, melyben nem kímélnek senkit sem. Káromkodás káromkodás hátán, drogok, alkohol, sztriptízbár, sőt még le is hányják Leigh esküvői ruháját.

A film egy igazi vígjáték, bár értelme nem sok van, de annál többet lehet rajta nevetni, már aki értékeli a perverz poénokat.

A produkció középpontjában Donny (Adam Sandler) áll – bár még maga is tinédzser éveiben járt –, aki egyedül nevelte fel fiát, Toddot (Andy Samberg), míg az be nem töltötte 18. életévét – majd magára hagyva őt, folytatta tovább léha és kicsapongó életét. Miután hosszú évek óta nem látták egymást, Todd gondosan felépített világa egy csapásra összeomlik, amikor Donny hívatlanul beállít az esküvője előtt pár nappal, és kétségbeesetten próbál újra kapcsolatot teremteni vele.

A film címe That's my boy lesz, és június 15-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Azt, hogy Magyarországon mikor jelenik meg, még nem lehet tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek