Starity

Apja szemében Rihanna nem tökéletes

2012. március 08. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Rihannáról több millió férfi álmodik, édesapja szerint még lenne pár kiló, amit az énekesnő leadhatna magáról.

hirdetés
Apja szemében Rihanna nem tökéletes

Rihanna édesapja azt tanácsolta lányának, hogy itt lenne az ideje még néhány kilótól megszabadulni, ugyanis az apa szerint lánya az utóbbi időben magára pakolt némi felesleget. Az utolsó találkozáson, ami Rihanna és édesapja között történt, az apa egy diétát tanácsolt lányának.

„Amióta utoljára láttam a lányom, felszedett néhány kilót. Bár a Grammy-gálán csillogóan nézett ki, úgy vélem, kezd újra a régi lenni. Fantasztikusan néz ki. Látszik, hogy diétázik és fizikailag is dolgozik, hogy visszanyerje régi alakját” – mondta Ronald Fenty.

Rihanna édesapja úgy gondolja, ő ösztönözte lányát, hogy fogyókúrát tartson. Ami pedig Rihanna és Chris kapcsolatát illeti, apja a következőket mondta: „Chris egy rendes ember, mint tudni lehet, minden ember hibázik az életben. Isten tudja, hogy hányszor nem hibáztam én, mellesleg, Rihanna most a saját talpára állt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek