Starity

Guardiolának már elege van Shakira és Piqué románcából

2012. március 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az FC Barcelona vezetője már nagyon unja a latin díva és a világhírű labdarúgó szerelmét. Úgy érzi, ezzel Piqué elhanyagolja focista karrierét.

hirdetés
Guardiolának már elege van Shakira és Piqué románcából

Újabban méginkább forr a levegő a kolumbiai szépség, Shakira és a világhírű focista, Gerard Piqué között. Sokan már unalommal figyelik a sztrárpár szerelmét, és van aki ezt nyilvánosan ki is mondja. Így van ezzel Guardiola, a Barca jelenlegi vezetőedzője is.

Elmondásai alapján nem figyel eléggé munkájára: folyton csinos barátnőjével mutakozik, ahelyett, hogy naponta edzene a többi játékossal, ami sajnos a csapat eredményein mutatkozik is.

Piqué már többször kapott figyelmeztetést is az edzőtől. Legutoljára fizikai sérülése miatt nem tudott részt venni egy döntő meccsen, később pedig szándékosan hagyta ki az eseményt magánéleti okokra hivatkozva.

Guardiola figyelmeztetéseivel azt szeretné elérni, hogy szerelmi ügyeit ne sodorja bele szakmai összpontosításába. De vajon sikerül neki?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek