Starity

Jessica Biel megmutatta eljegyzési gyűrűjét

2012. március 09. 19:07   |   Szerző: Jessy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már december végén kiszivárgott a hír, hogy Justin Timberlake majdnem 5 év együttjárás után megkérte barátnője, Jessica Biel kezét. Eddig azonban még nem láthattuk az állítólagos eljegyzési gyűrűt.

hirdetés
Jessica Biel megmutatta eljegyzési gyűrűjét

Bár maga Justin nagymamája erősítette meg a hírt, hogy unokája karácsonykor eljegyezte barátnőjét, eddig az érintettek hallgattak a dologról, és eljegyzési gyűrű sem jelent meg Jessica ujján. Minden hivatalos és nem hivatalos megjelenésen azt figyelték a fotósok, hogy visel-e gyűrűt a színésznő bal gyűrűsujján. Egészen tegnapig nem volt szerencséjük, de most már vége a találgatásoknak, és a rajongók is megnyugodhatnak: igaz a hír!

Március 8-án ugyanis (pont nőnapon, de talán ez csak véletlen egybeesés) a paparazzók lencsevégre kapták Jessicát és Justint, amint Los Angelesben sétálnak. A csinos színésznő ujján pedig ott csillogott a gyönyörű eljegyzési gyűrűje!

Ezzel remélhetőleg vége szakad a rosszindulatú pletykáknak, miszerint nem is volt semmiféle eljegyzés, a fiatalok pedig felhőtlenül boldog lehetnek. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek