Starity

Bronzérmes lett a Nationalelf

2010. július 10. 23:11   |   Szerző: OhTizzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igen látványos meccsnek lehettünk szemtanúi szombat este, hisz a német kontra uruguay találkozó kiválóan zajlott.

hirdetés
Bronzérmes lett a Nationalelf

A környezeti tényezők viszont elég kedvezőtlenek voltak, hiszen a stadionba szinte ömlött az eső, mintha egy vízesés lett volna. Ennek ellenére mind a két csapat nagyszerűen teljesített. De a bronzérmet a német válogatott, a Nationalelf zsebelte be. Senki nem mondhatja, hogy a semmiért kapták az érmet, hiszen a VB alatt bebizonyították, hogy igenis ők egy szuper csapat!

A spanyolok elleni meccsen több fő ember sérült le: Philipp Lahm, Lukas Podolski és Miroslav Klose is. (Lahm és Podolski az újfajta influenzát kapták el, ugyanúgy mint Joachim Löw, Klose pedig a meccsen szerzett egy sérülést.) Helyettük a pályára Marcell Jansen, Dennis Aogo és Cacau lépett. Meccs vége felé Jansen-t cserélték le Stefan Kiessling-re, majd Mesut Özil jött le fáradtan a pályáról és Serdar Tasci debütált a Port Elizabeth stadionban. Bár Manuel Neuer-nek, a Nationalelf kapusának nem lett semmi fizikai sérülése, Löw mégis Hans-Jörg Butt-nak ítélte a mai meccset, aki nagyon jól játszott. A csapatkapitányi karszalagot Philipp Lahm helyett a csapat húzóereje, Bastian Scweinsteiger viselte.

A végeredmény 3 - 2 lett, a német csapat javára. Köszönjük ezt a szép játékot, mint Németországnak, mint Uruguaynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek