Starity

Visszatér a 90-es évek két R&B énekesnője

2012. március 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brandy és Monica a 90-es évek meghatározó R&B énekesnői voltak, hírnevüket akkor is egy duett koronázta meg, és ez most sem lesz máshogy. A két felnőtté cseperedett énekesnő visszatérését egy közös dallal alapozták meg, melyhez már a kisfilm is elkészült.

hirdetés
Visszatér a 90-es évek két R&B énekesnője

Az idei év igen igzalmas lesz az R&B zene kedvelőinek. Nemrégiben az SWV nevű lánybanda jelentette meg új számát, most pedig Brandy és Monica jelentette be visszatérését. Úgy néz ki, hogy a két hölgy komolyan gondolja, hiszen teljes titokban felvettek egy új dalt, melyhez a kisfilm is elkészült.

A 90-es években tűntek fel először, és mindketten nagy sikert tudhattak magukénak. Pályafutásuk fénypontja mégis egy közös duett volt. A The Boy is Mine nagy sikereket ért el, mely talán annak is volt köszönhető, hogy a két lány között a rajongók egyfajta rivalizálást éreztek, de a duett bebizonyította: megférnek egymás mellett a zeneiparban.

A VH1 március 2-án jelentette be a nagy hírt: A két lány újra összeállt duóként. A klip premierjére három nappal később került sor, ekkora megérkezett az It All Belongs To Me.

Reméljük a lányok nem csak ezzel az egy dallal leptek meg minket, hanem talán egy közös albumot is elkészítenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek