Starity

Beyoncé egy filmmusicalben vállalt szerepet

2012. március 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé első szülés utáni nagyobb vállalkozása most nem a zenéhez kapcsolódik. Egy filmmusicalben vállalt szerepet, melyben rajta kívül több világhírű sztár megfordul.

hirdetés
Beyoncé egy filmmusicalben vállalt szerepet

Beyoncé az utóbbi időben inkább kislányával foglalkozott, mint karrierjével. Első szülés utáni munkássága azonban nem a zenéhez kapcsolódik. Ryan Murphy, a Glee – Sztárok leszünk című tévészorozat alkotója kérte fel, hogy szerepeljen a következő remekművében, a One Hit Wonders című filmmusicalben.

Az énekesnő mellett még olyan neves sztárok szerepelnek majd a műben, mint Reese Witherspoon, Cameron Diaz, és a Beyoncéval jó kapcsolatot ápoló Gwyneth Paltrowírja a BBC.

A sztárok egyslágeres énekeseket fognak alakítani, akiknek csillaga felragyogott a kilencvenes években, de aztán elfeledkeztek róluk. A sorsukat követő filmben elhatározzák, hogy egyesítik erőiket, és újra meghódítják a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek