Starity

VV Fecó csalással vádolja az RTL Klubot

2012. március 12. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fecó sehogy nem tudja megemészteni, hogy a kutya nem kíváncsi rá. Állítása szerint származása miatt nem hívják haknizni, és ezért nem nyerhetett a párbajon sem.

hirdetés
VV Fecó csalással vádolja az RTL Klubot
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5-nek már régen vége, de Fecó még mindig az eredményeket elemezgeti. Teljes elkeseredettségében, minden mindegy alapon most anyacsatornájának is nekiment. A produkciót azzal vádolja, hogy roma származású játékost szándékosan nem engednek nyerni.

„Azzal, hogy felfedték az arcomat a párbajon, manipulálták a szavazást. Sokaktól visszahallottam: amikor meglátták, hogy toronymagasan vezetem a szavazást, már nem is voksoltak rám többet. Nem hiszem, hogy negyvenöt perc leforgása alatt ennyit változott volna a szavazatok aránya. Ezekből mind azt szűrtem le, hogy roma nem nyerheti meg a ValóVilágot” – magyarázta az Új Ásznak Fecó, akit haknizni sem hívnak sehova.

Úgy látszik nincs azzal tisztában, hogy a szavazatok 80%-a a műsor alatt érkezik, így a műsor elején bemutatott állás egyáltalán nem reprezentatív. A korábbi szériákból már tudhatjuk, hogy a csatorna általában akkor fedi fel a fantomképeket, ha az aktuális eredmény ellentmondásban van a játékosok valódi népszerűségével, és a fantomképes állás bemutatása önmagában megtévesztő lehet.

A produkció képviselői elmondták, hogy továbbra is fogják alkalmazni ezt az eszközt, Fecót pedig azzal segítik, hogy a Muzsika TV képernyőjén debütálhat mulatós zenészként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek