Starity

Megan Fox nem nézhet sorozatot

2012. március 12. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik legszexisebb színésznőjének megtiltotta a férje, hogy megnézze a Beverly Hills 90210 széria epizódjait.

hirdetés
Megan Fox nem nézhet sorozatot

Megan Fox ugyanabba a korosztályba tartozik, akik hatalmas rajongótáborát alkották az eredeti Beverly Hills 90210 szériának, ő mégsem látott egyetlen epizódot sem férje egykori nagy sikerű sorozatából. Nemrégiben azonban szívesen belepillantott volna a fiatal Brian első képernyős kalandjaiba, de párja ezt nem fogadta túl lelkesen.

Brian Austin Green, aki David Silvert formálta meg a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozatában, egyáltalán nem büszke a munkájára, sőt szinte semmi maradandóra nem emlékszik belőle, ezért is ellenzi, hogy felesége elővegye a poros részeket.

„Egy nagy sötét folt az életemben. 300 epizód volt. Több volt a vendégszereplő, mint az események. Egyébként megegyeztünk, hogy nem nézzük meg egymás munkáit” – mondta el egy interjú során a színész.

A pár 2010 nyarán házasodott össze Hawaiin, és a kis nézeteltérések ellenére a hírek szerint tökéletes harmóniában élnek, bár a gyermekvállalás még nem szerepel a terveik között. Megan egyelőre a karrierjére koncentrál, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Friends With Kids című vígjáték megjelenése, amelyben a Transformers-filmek bombázója Adam Scott, Jennifer Westfeldt és Jon Hamm oldalán játszik főszerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek