Starity

Demi Lovato a bántalmazás ellen harcol

2012. március 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen DeGeneres és Demi Lovato is csatlakoztak ahhoz a kampányhoz, amely azért harcol, hogy egy, a diákbántalmazásokról szóló dokumentumfilmet minél több gyerek lásson.

hirdetés
Demi Lovato a bántalmazás ellen harcol

Ha valaki, hát Demi Lovato első kézből tapasztalta, milyen gonoszak tudnak lenni a gyerekek egymással az iskolában. Az énekesnő maga is áldozata volt az iskolai kegyetlenkedéseknek. Nem csoda, hogy felfigyelt egy dokumentumfilmre, amely egy középiskolai diák személyes harcát mutatja be az iskolai bántalmazás ellen.

Sokak megdöbbenésére a fájóan őszinte film az amerikai moziszövetség besorolása alapján R besorolást kapott, azaz 17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt felügyelet mellett nézhetik meg. Ezen szeretne változtatni Demi és több híresség, többek között Ellen DeGeneres is, akik amellett kampányolnak, hogy a film besorolását változtassák meg PG-13-ra, azaz már 13 éven aluliak számára is legyen elérhető a dokumentumfilm.

A change.org-on elérhető petíció bárki által aláírható, aki szeretné, ha a Bully című film szélesebb rétegben elérhető lenne. Eddig 280.000 aláírás gyűlt össze, és a kongresszus több tagja is támogatja.

„Ez egy fontos film, amit mindenkinek látnia kell, főleg a gyerekeknek” – mondta Ellen DeGeneres a show-jában, Demi pedig a Twitteren biztatja rajongóit a kampány támogatására: „Segítsetek megszüntetni a ”Bully„ R besorolását. Ezt a filmet mindenki számára látahatóvá kell tenni. Írjátok alá a petíciót.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek