Starity

Alyssa Milano távozott az Awake-ből

2012. március 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi évben derült ki, hogy a szépséges boszorkány, Alyssa Milano szerepet kapott az NBC új sorozatában, az Awake-ben, ám közben a színésznő meggondolta magát, és kiszállt.

hirdetés
Alyssa Milano távozott az Awake-ből

Az Awake készítői végleg kiírták Kim karakterét a sorozatból. Az Alyssa Milano által megformált karakter a tervek szerint a sorozat első részében lett volna látható Jason Isaacs oldalán, és már tárgyaltak az állandó szerepléséről is, ám ismeretlen okok miatt a színésznő visszalépett.

A sorozat már a harmadik résznél tart, ám nem biztos, hogy megéli a második évadot vagy a következő részeket, ugyanis a nézettsége elég nagyot esett. A sorozat első részét 6.2 millió ember nézte, ám a második részre csak 1.6 millió ember volt kíváncsi.

Úgy látszik, a színésznő nem nagyon tervez mostanában sem a tévé képernyőkön, sem pedig a mozivásznon szerepelni, ugyanis a Ghostbusters harmadik részénél is folynak a tárgyalások, viszont a színésznő ebben a filmben való szereplését is visszamondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek