Starity

Leighton Meester nem akar házasodni

2012. március 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Nem vagyok biztos benne, hogy meg akarok házasodni” – ezek a szavak a gyönyörű színésznő, Leighton Meester szájából hangoztak el, elmondása szerint, szeret független lenni.

hirdetés
Leighton Meester nem akar házasodni

Bár a Gossip Girl című drámában a feleség szerepébe bújt – nem sok sikerrel –, de a való életben a Blairt megformáló színésznő, Leighton Meester egy cseppet sem biztos abban, hogy ki szeretné-e mondani a boldogító igent.

Leigh két évig járt Sebastian Stannel, s 2010-ben ért véget kapcsolatuk. Azóta a lány nem falja a fiúkat, csupán egy-két futó kapcsolatban volt része. „Nem volt fiúm 18 éves koromig. Jó, ha van egy srác, aki átölel, de nem ez a legfontosabb dolog az életben” – nyilatkozta az amerikai, áprilisi Marie Claire-címlaplány.

„Nem vagyok biztos benne, hogy meg akarok házasodni – meséli a Marie Clairenek. – Csak akkor jó egy kapcsolat, ha tényleg szereted az illetőt. Nem akarok úgy randizgatni, hogy csak kedvelem őt, egyébként is, imádok független lenni” – tette hozzá nevetve.


Leighton Meester az áprilisi Marie Claire címlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek