Starity

Kristen Stewart Birthday Project 2012

2012. március 13. 20:08   |   Szerző: Starity / Trendmagazin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? A Trendmagazin segítségével írhatsz kedvencednek!

hirdetés
Kristen Stewart Birthday Project 2012

A tavalyi év igen emlékezetes szülinapi projektje után a Trendmagazin és a hazai Kristen Stewart-közösség ismét lehetőséget ad a Kristent kedvelőknek, hogy felköszönthessék őt 22. születésnapja alkalmából.

„Tavaly csak Magyarországról lehetett üzenni Kristennek, idén viszont megnyitottuk a kapukat minden ország számára!” – mondta a Trendmagazin vezetője. Hennel Ádám hozzátette, hogy az idei szülinapi projekt sokkal nagyobb méretű lesz, hiszen a nemzetközi kapcsolataikat felhasználva a világ legnagyobb Kristen-közösségei is becsatlakoznak az egyedülálló kezdeményezésbe.

A Kristen Stewart Magyarország március 28-ig fogadja a leveleket és rajzokat a kristenstewart.hu oldalon, ahol nagyon egyszerűen, egy üzenetküldő segítségével tudod eljuttatni leveledet a szervezők felé.

Mivel a Starity médiapartnere a 2012-es Kristen Stewart Birthday Projectnek, ezért ha levelet írsz, vagy rajzot készítesz kedvencednek, akkor nyerhetsz is!

A Starity olvasói között két nyertest sorsol ki a Trendmagazin, akik Kristenhez köthető ajándékot fognak kapni. A nyeremények között megtalálható néhány külföldi magazin, amiken Kristen címlapon szerepelt, valamint a színésznő szinte eddigi összes filmjének magyar nyelvű DVD változata is.

Az üzeneted végére mindenképpen írd oda: Starity, így tudni fogják, hogy tőlünk érkeztél! A teljes nyereménylista megtekinthető a kristenstewart.hu-n. Ha te lennél a szerencsés nyertes, mit választanád?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek