Starity

Késik a 24 filmváltozata

2012. március 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly decemberben jelentették be, hogy idén végre leforgatják a 24 című kultsorozat filmváltozatát, ám a Fox stúdió nem tud dűlőre jutni a főszereplővel, Kiefer Sutherlanddel.

hirdetés
Késik a 24 filmváltozata

Több millió 24-rajongó élte át az eufóriát, amikor több évnyi találgatás és szóbeszéd után bejelentették, hogy elkészítik a filmet Jack Bauer ügynök hosszú napjáról. A nyolc évadot megélt, két Golden Globe-díjjal jutalmazott krimisorozat filmváltozatának forgatási munkálatainak azonban még neki sem álltak, mivel problémák adódtak a filmet gyártó Fox stúdió és a főszereplő, Kiefer Sutherland között.

Belső informátorok szerint a színészt bántóan alacsony, egymillió dolláros gázsival akarták kifizetni, amit később kétmillióra emeltek. A filmet producerként is jegyző Sutherland azonban ötmillió dollárt szeretne kapni, egyrészt a dupla munka miatt, másrészt pedig azért, mert a Fox televízió több százmillió dollárt keresett a sorozattal, ami a csatorna húzóműsora is volt nagyon sokáig.

A 24 költségvetési problémája a Fox új sorozatára, a március 22-én globális premierrel induló Touchra is rányomhatja a bélyegét. Az új sorozatban szintén Sutherland a főszereplő, az eredeti tervek szerint a filmet az új széria pár hetes szünetében forgatták volna le. Most viszont, hogy a színész dühöng a késés és a nevetséges ajánlat miatt, az is kérdésessé vált, hogy hajlandó lesz-e együttműködni a vezetőséggel.

A filmhez egyébként már leszerződtették Kim Ravert és Mary Lynn Rajskubot is, a filmet Londonban, Prágában és Marokkóban forgatnák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek