Starity

Zac Efront Robin Williams inspirálta

2012. március 16. 19:07   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron bevallotta a minap, hogy a The Lorax című mese hangfelvételei során egy bizonyos színésztől, Robin Williamstől vett inspirációt.

hirdetés
Zac Efront Robin Williams inspirálta

A The Lorax című animációs meséhez több nagy név is adta a hangját, köztük a 24 éves sármos Zac, aki elárulta, hogy Robin Williams inspirálta a felvételek során.

Egy interjúban így mesélt élményeiről: „Csak be kell menned, és elhúzzák az ablakot előtted. Az egódat és minden mást kint kell hagynod. Hirtelen beugrott a kedvenc mesém, az Aladdin egyik jelenete, melyben Robin éppen Dzsiniként beszélt. Nagyon inspirálóan hatott rám – mesélte mosolyogva a színész, majd hozzátette: Fantasztikusan csinálja! Kívülről nevetségesnek tűnhet, pedig ez a művészet. Ezért mikor bementem, nem törődtem semmivel és senkivel, és teljesen bele tudtam élni magam a szerepbe. Sosem fogom elfelejteni!”

A The Lorax az elmúlt két hétben már másodjára kerül a bevételi listák élére, így olyan filmeket előzött meg, mint a Fogadom, a John Carter vagy éppen a Project X.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek