Starity

Hamarosan sor kerül Brad és Angelina esküvőjére

2012. március 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai sajtó értesülései szerint Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjére még őszig sor kerül.

hirdetés
Hamarosan sor kerül Brad és Angelina esküvőjére

Olyan hírek keringenek, melyek szerint Hollywood egyik legismertebb és legsikeresebb színésznője, Angelina Jolie ikreket vár, és ennek köszönhetően ő és Brad úgy döntöttek, hogy minél hamarabb összeházasodnak, és az esküvőre valószínűleg őszig sor kerül.

„Mindketten a gyerekeik kedvében akarnak járni, és mivel ők már egy jó ideje nyaggatják őket, hogy házasodjanak össze, Angelina és Brad úgy gondolják, hogy tényleg itt lenne az ideje” – mondta a pár egyik közeli barátja.

Ugyanaz a forrás elmondta, hogy Angie még nincs felkészülve arra, hogy nyilvánosan is bejelentse terhességét, és hogy erről csak a baráti kör tud: „Angelina azt akarja, hogy a sajtó minél később tudja meg a terhességet, és leplezni akarja, minél hosszabb ideig.”

Brad és Angelina között igen nagy körkülönbség van, hiszen a színésznő 36, párja pedig 48 éves, de számukra ez nem akadály, hiszen békés családi harmóniában nevelik hat gyermeküket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek