Starity

Namie Amuro jubileumi koncertet ad

2012. március 18. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop királynője, Namie Amuro a 20. évfordulóját ünnepli a zeneiparban szeptember 16-án, mely egy speciális koncert keretei között lesz megtartva.

hirdetés
Namie Amuro jubileumi koncertet ad

Namie Amuro 1992. szeptember 16-án debütált a zeneiparban, és rá húsz évre még mindig a csúcson láthatjuk. Nos, ennek örömére 2012. szeptember 16-án megrendezésre kerül egy egyéjszakás speciális koncert a kerek évforduló alkalmából.

A fellépésről eddig kevés információ ismert, de annyi biztos, hogy a Ginowan Kaihin Koen ad a speciális ünnepségnek otthont – mely Okinawa szigetén található –, és építenek hozzá egy kinti színpadot is. A koncertre körülbelül 20 ezer embert várnak, és már azt is lehet tudni, hogy a 34 éves japán énekesnő régi (Super Monkey's) és új dalokat egyaránt fog majd énekelni.

Namie így nyilatkozott: „Táncolni és énekelni szeretnék egyszerre, valamint régi és új dalokat előadni. Mindenkivel jól szeretném magam érezni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek