Starity

VV Seherezádé veszélyben van?

2012. március 17. 16:04   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sehinek a kebleit is PIP-implantátummal nagyobbították, ami korábban be is lett tiltva. Lehet, hogy veszélyben van a Való Világ 5 szőke ciklonja, aki már jó ideje érez fájdalmakat?

hirdetés
VV Seherezádé veszélyben van?

Januárban cikkeztük arról, hogy több híres hazai és külföldi sztár is veszélyben lehet, akik PIP-implantátumával nagyobbítatták meg a mellüket. A hazai celebekhez csatlakozik VV Seherezádé is, ugyanis ő is ebben a cipőben evez, pedig sokáig gyűjtött a beavatkozásra.

„Akkor az orvos, aki több mint két évvel ezelőtt műtött, csupán annyit mondott, hogy biztos, hogy én erőltettem meg, nem figyeltem oda eléggé vagy sokat napoztattam. Bent a villában is sokat fájt, nem igazán értettem, hogy miért” – nyilatkozta a szenvedélyes nő a Blikknek.

A lány ugyanannál az orvosnál műtette magát, mint a barátnője, akinek súlyos szövödmények alakultak ki a hibás implantátumok miatt, ezért kezdett el gyanakodni Seherezedé, és kereset fel azonnal orvosát. A szőke ciklon nagyon dühítőnek tartja, hogy az orvos nem értesített senkit azok közül, akik ugyanezzel a veszélyes PIP-implantátummal lettek műtve.

„Ki tudja, hogy már most is milyen súlyos ­betegségem lett tőle. Hétfőn fogom megtudni, hogy kialakultak-e már ­bennem is ciszták vagy bármilyen el­változások. Rettenetesen ­félek az eredménytől, hiszen a PIP-es nők 90 szá­zaléka komoly veszélyben van” – fejtette ki a véleményét Seherezádé, aki a jelek szerint nagyon bepánikolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek