Starity

Eurovízió: kiválasztották Iris dalát a belgák

2012. március 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este döntöttek a belgák, hogy melyik dallal küldjék versenyzőjüket Bakuba, ami nem más, mint a Would You?

hirdetés
Eurovízió: kiválasztották Iris dalát a belgák

A mindössze 17 éves énekesnő, Iris dala már megvan: a Would You?-t viszi Azerbajdzsánba. Laura Van den Bruel már tavaly november óta tudja, hogy ő képviseli hazáját, akkor választotta ki a Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie (VRT).

Az énekesnő elmondta, hogy ezzel egy álom vált valóra számára. A fiatal lánynak így lehetősége nyílik nemzetközi karrierre is.

Nem csak Belgiumban volt mozgalmas a hétvége, a törökök bemutatták  Can Bonomo dalának, a Love Me Backnek a hivatalos kisfilmjét is. A klipet két napig forgatták többek között az Isztambuli Egyetemen, illetve a kikötőben. A kisfilmben 80 statiszta szerepel, ők mind az énekes rokonai vagy csapatának tagjai.

Pénteken  Valentina Monetta dalai is napvilágra kerültek, a sanmarinói énekesnőnek kissé furcsa, Facebook Uh,Oh,Oh című dala megy az Eurovízióra. Első hallásra kicsit különc lehet, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalról énekel, ám a cím második feléről sokan Pixie Lott első slágerére, a Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)-ra asszociálhatnak. Nos, hogy szándékos vagy véletlen egybeesés-e, azt jelenleg nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek