Starity

Közös filmben szerepel Megan Fox és Zoe Saldana

2012. március 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zoe Saldana és Megan Fox leszerződött egy közös titkos projektre, és bár a történetet még hét lakat alatt tartják, a fogadtatás máris több, mint lelkes.

hirdetés
Közös filmben szerepel Megan Fox és Zoe Saldana

Férfiak millióinak álmát váltja valóra a Paramount Pictures stúdió, akik Zoe Saldana és Megan Fox főszereplésével készítenek filmet. A két bombázó már régóta tervezi, hogy közösen szerepeljenek.

Fox jelenleg a Friends With Kids című vígjátékban szerepel, de látható lesz Sasha Baron Cohen filmjében, A diktátorban is, valamint a This Is Forty című Judd Apatow-filmben, bizonyítva, hogy a Transformers után is van élet.

Zoe Saldana szintén eléggé elfoglalt, hiszen éppen a Star Trek folytatását forgatja, majd egy francia filmben fog megjelenni Marion Cotillard és Clive Owen társaságában. A közös munkára azonban mindketten szabaddá teszik magukat, hiszen nagyon szeretnének együtt dolgozni.

A projekthez megvásárolt forgatókönyv a Swindle nevet viseli, műfaját tekintve pedig akciófilm. A történetet magát egyelőre homály fedi, ám a szereposztást elnézve nem lesz sok ember, aki kizárólag a sztori miatt fog jegyet venni a filmre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek