Starity

Christy Turlington megvált hosszú hajától

2012. március 21. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christy Turlington unalmasnak tartja magát, s ezen egy rövid frizurával próbál változtatni.

hirdetés
Christy Turlington megvált hosszú hajától
Fotó: Harper's Bazaar

A kétgyermekes amerikai topmodell, Christy Turlington szinte mindig hosszú hajjal került a címlapokra. Már messziről meg lehetett ismerni a gyönyörű modell hajzuhatagát, ám a 2012-es márciusi Harper's Bazaarban rövid hajjal pózol. Hogy mi ennek az oka? Christy elárulta a magazinnak.

„Talán nem úgy fogalmaznék... De mégis! Egy kicsit unalmasnak tartom magam – vág rögtön a közepébe a márciusi címlaplány. – Nagyon sok fotózásom volt már, de szinte mindegyiken egyforma, hosszú hajjal vagyok lefényképezve. Most ezen szerettem volna változtatni, így lett rövid a hajam a fotózás során” – nevetett Christy.

„Viszont annyira már nem vagyok bevállalós, hogy csak úgy megszabaduljak az egyik ismertetőjegyemtől. Csak parókát használtunk, de egy kicsit kipróbáltam, milyen lenne, ha rövid hajam lenne. Hát... maradok a hosszúnál” – tette hozzá Christy Turlington.


Fotó: Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek