Starity

VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élni

2012. március 22. 12:12   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV5 szenvedélyes nője tegnap járt az új orvosánál, aki megnyugvás helyett tovább izgul, sőt mi több, retteg attól, hogy akár több hónapig újra kicsi mellekkel kell élnie, de mindeközben reméli a legjobbakat.

hirdetés
VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élni
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Seherezádénak jelenleg több gondja is akad a Való Világ 5 után. Élete is veszélyben lehet a betiltott PIP-implantátumai miatt, amely már korábban is fájdalmat okoztak neki. Bár orvosa szerint a túl sok napozás vagy csak egy egyszerű megerőltetés is okozhatja nála a tüneteket, Seherezádé mégis nagyon fél. Ezen kívül belekeveredett egy pornóbotrányba is, ahol az ő arcával reklámoztak egy filmet, amihez neki semmi köze.

Tegnap délután járt a szőke ciklon az új orvosánál, dr. Sashegyi Mihálynál, akivel egy konzultáció keretében megbeszélték, hogy mi ebben a helyzetben a feladata a lánynak.

„A doktor úr kérésére be kell szereznem a mérgező implantátumokról szóló dokumentumokat, hiszen pontosan kell tudnia, hogy milyen méretű és típusú. Ezek után el kell mennem különféle vizsgálatokra, és akár MRI-re is, csak ezután tudjuk kitűzni a műtét időpontját. Nagyon szeretnék már túllenni rajta, és bár szerintem akkora baj azért nincs, a doktor úr elmondása szerint akár fél évet is várnom kell, ha már kiszakadt az implantátum. Ezt semmiképp sem szeretném. Remélem, hogy nincs komoly baj, mert képtelen lennék fél évig élni a régi, kis mellemmel, implantátum nélkül” - mesélte a Bikknek a szenvedélyes nő, aki lehetetlennek tartja, hogy kicsi mellekkel éljen akár fél évig is.

Az orvos elmondta, hogyha az implantátumok épek, akkor gond nélkül ki lehet őket cserélni, viszont ha már szivárog a szilikon, akkor előbb meg kell várni, míg a gyulladt terült begyógyul, és csak egy jó fél év elteltével kaphat új betéteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek