Starity

Zombie Boy szarvval és bogarakkal pózol

2012. március 22. 18:06   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ricót, avagy a jól ismert 26 éves egyedi és különleges modellt, Zombie Boyt különböző modellmunkákra kérik fel. A több mint 400 tetoválása miatt elég bizarr fotósorozatok készülnek róla, így történt ez most is.

hirdetés
Zombie Boy szarvval és bogarakkal pózol

Rick Genest, a 26 éves modell egy olyan alak, akitől elolvadnak a lányok, vagy gusztustalannak tartják, középút nála nincs. Ricót Lady Gaga divattervezője, Nicola Formichetti fedezte fel egy közösségi oldalon, a Facebookon, majd szerepelt Lady Gaga Born This Way című dalának a videoklipjében. Azóta az egyedi és különleges modellt számos kifutón láthatjuk, és egyre keresettebb lesz.

Bizarr külseje, avagy a több mint 400 tetoválása miatt felkérik különleges modellmunkákra is. Így történt ez, hogy nemrégiben a híres német fotós, Nadine Elfenbein fotózta őt szarvval és műbogarakkal együtt.


Fotó: Nadine Elfenbein

A fotózás közben egy interjú is készült a figyelemfelkeltő modell fiúval. Többek között megtudhattuk, hogy gyermekkorában agydaganatot diagnosztizáltak nála. Ezalatt teljesen átértékelte az életét, sokat gondolkodott a jövőjéről. Egyébként az agydaganatot eltávolították az orvosok.

19 évesen eltervezte az egész testét betakaró tetoválásprojektet, és belekezdett a saját vándorcirkuszába, amely a Lucifer's Blasphemous Mad Macabre Torture Carnival címet viseli. Rick úgy véli, minden napot meg kell élni. Akár a kifutón sétál vagy a saját cirkuszában tevékenykedik, ez csak két dolog, hogyan tudja élni az életét, de nem az egyetlen. Ezzel jelezte, hogy bármit szívesen kipróbálna. „Mindig az leszek, aki vagyok, és azt csinálom, amit tennem kell” – nyilatkozta befejezésképpen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek